KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

MAPA KARIER - INTERAKTYWNE NARZĘDZIE KAŻDEGO NAUCZYCIELA
Warsztaty/szkolenie dla doradców zawodowych, pedagogów, wychowawców, nauczycieli zawodu.
w Zespole Szkół i Placówek Oświatowych Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim
ul. Św. Antoniego 47
Jesteś doradcą zawodowym i/lub nauczycielem i poszukujesz materiałów na zajęcia, które przybliżą Twoim uczniom realia rynku pracy, a Tobie pozwolą zaoszczędzić czas? Chcesz poznać bezpłatne i innowacyjne narzędzie, pokazujące możliwości pracy w ponad 550 zawodach?
Jeśli tak - te warsztaty są dla Ciebie. Spotkaj się z nami i dowiedz się więcej o portalu www.mapakarier.org, który jest darmowym, otwartym zasobem edukacyjnym i powstał po to, aby w atrakcyjny sposób poszerzać wiedzę dzieci i młodzieży o rynku pracy.
Serdecznie zapraszamy na praktyczny warsztat, podczas którego:
- dowiesz się, czym jest Mapa Karier oraz dlaczego publikowane na niej materiały to darmowe, otwarte zasoby edukacyjne;
- poznasz najważniejsze funkcjonalności Mapy Karier i dowiesz się, jak z nich korzystać na zajęciach doradczych, lekcjach przedmiotowych i godzinie wychowawczej;
- przećwiczymy gry i pomysły na lekcje opublikowane na Mapie Karier;
- zachęcimy Cię do współtworzenia z nami Mapy Karier.
Na warsztaty zapraszamy przede wszystkim:
- doradców zawodowych;
- pedagogów i psychologów;
- wychowawców;
- nauczycieli przedmiotów zawodowych.
Prosimy o zabranie ze sobą laptopów lub naładowanych telefonów komórkowych z dostępem do Internetu.
Więcej informacji: www.mapakarier.org Facebook.com/MapaKarier
3 marca 2020 roku, w godz. 10.00 -13.00