KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Szkoła

Szkoła Policealna Samorządu Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim jest publiczną szkołą policealną, w której nauka jest bezpłatna.

Szkoła policealna zgodnie z polskim systemem edukacji przeznaczona jest dla absolwentów szkół średnich. Aby zostać przyjętym do szkoły policealnej, konieczne jest posiadanie co najmniej wykształcenia średniego, ale matura nie jest wymagana. Czas trwania nauki dla poszczególnych zawodów w publicznej szkole policealnej określa program MEN.

Szkoła Policealna Samorządu Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim kształci w zawodach branży medyczno-społecznej.
Nauka odbywa się w formie dziennej, stacjonarnej lub zaocznej. 

https://ckutomaszow.com.pl/strona/oferta-ksztalcenia-w-szkole-policealnej-nazwa-i-kod-zawodu

Absolwenci Szkoły Policealnej po zdaniu egzaminów zawodowych otrzymają dyplom zawodowy potwierdzający nadanie kwalifikacji na poziomie 5 Polskiej Ramy Kwalifikacji, zgodnie z Ustawą o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji.

http://www.klasyfikacje.gofin.pl Klasyfikacja Zawodów i Specjalności

https://psz.praca.gov.pl Wyszukiwarka zawodów