KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Tryb i formy nauczania w ZSiPOWŁ od 17 października 2020 r. w związku z pandemią COVID-19.

Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej, nauka odbywa się z zachowaniem warunków bezpieczeństwa. 

W dniach 17 października i 18 października br. zajęcia w Szkole Policealnej i na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych odbywają się zgodnie z planem:

ZDALNIE- zajęcia teoretyczne (KKZ ROL.04 i KKZ EKA.07) z wykorzystaniem technologii informacyjno- komunikacyjnych i platformy Office 365.

STACJONARNIE - zajęcia praktyczne (KKZ FRK.04 i KKZ RL.03).

Opiekunowie grup i wykładowcy będą przekazywać na bieżąco informacje i wytyczne dotyczącą organizacji nauczania.

https://www.gov.pl/web/edukacja/nauka-zdalna-i-hybrydowa-w-szkolach-ponadpodstawowych


Procedury zapewnienia bezpieczeństwa w Zespole Szkół i Placówek Oświatowych Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim w związku z sytuacją epidemiczną w kraju spowodowaną wirusem Covid-19.

PROCEDURY POSTĘPOWANIA W CZASIE EPIDEMII COVID w ZSiPOWŁ w Tomaszowie Mazowieckim - Bursa.pdf

PROCEDURY POSTĘPOWANIA W CZASIE EPIDEMII COVID w ZSiPOWŁ w Tomaszowie Mazowieckim.pdf

COVID 19 zasady bezpieczeństwa


Warsztaty - Mapa Karier - interaktywne narzędzie każdego nauczyciela.

 
 
Zajęcia praktyczne w Zespole.

Zajęcia praktyczne w Szkole Policealnej i na kwalifikacyjnych kursach zawodowych odbywają się zgodnie z planem i z zachowaniem procedur oraz warunków bezpieczeństwa COVID-19.

Tryb i formy nauczania w ZSiPOWŁ od 17 października 2020 r. w związku z pandemią COVID-19. Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej, nauka odbywa się z zachowaniem warunków bezpieczeństwa.  W dniach 17 października i 18 października br. zajęcia w Szkole Policealnej i na kwalifikacyjnych kur...